Mabo-Lifting

Aanbod

Mobiele portaalkraan

Flexibel alternatief die de rolbrug én de heftruck vervangt

De Combilift mobiele portaalkraan vervangt in één klap de rolbrug én de heftruck. Voor lange, zware of ongewone ladingen biedt de mobiele portaalkraan een oplossing. Dankzij verschillende opties en bovenhulpframes kan er voor elke toepassingen een oplossing gevonden worden. Dankzij het 3-wiel concept is de mobiele portaalkraan wendbaar en zeer manoeuvreerbaar en heeft het een kleine draaicirkel. Het toestel kan zowel binnen als buiten gebruikt worden, en dankzij zijn laag eigen gewicht zijn er geen aanpassingen aan de ondergrond nodig.

Met de remote control is het mogelijk om de mobiele portaalkraan vanop afstand te bedienen, om zo een goed overzicht over de lading, de mobiele portaalkraan en de omgeving te behouden, ook wanneer u door smalle doorgangen moet. Extra personen als hulp zijn niet langer nodig, u werkt efficiënter en veiliger.

Portaalkraan die méér is dan een klassieke portaalkraan

Door de telescopische functie van de mobiele portaalkraan kunnen ladingen opgetild worden van bijvoorbeeld aanhangwagens. Ook de hoogte van het toestel zelf kan verkleind worden, zodat hij door lage poorten kan rijden.

Als de goederen van ongewone of extreme afmetingen zijn, is het van cruciaal belang om veilig en nauwkeurig te kunnen werken. Zo voorkomt men schade aan goederen of letsels aan personen. De nauwkeurige behandeling wordt verkregen door de volledig zijwaartse verschuiving (link en rechts) en de onafhankelijke lift.

Oplossing voor zeer lange ladingen

De compacte mobiele portaalkranen kunnen ook in tandemmodus worden gebruikt. Hierdoor worden uw oversized ladingen met hoge mate van controle en op de veiligste manier verplaatst. Dit gebeurt door middel van een multi-directionele besturing met zes standen die het transport uiterst nauwkeurig laten verlopen.

mobiele portaalkraan Nederland Mabo BeNeLux
Containers

Deze portaal kraan kan ook ingezet worden voor container handling. Zie hier voor meer info.