Mabo-Lifting

Aanbod

Aisle-Master smallegangheftruck

Smallegangheftruck: alternatief voor de reachtruck

De Aisle-Master smallegangheftruck kan ingezet worden in een gang vanaf 1,6m, wat veel smaller is dan de gangbreedte waarin klassieke reach truck kan werken. Dankzij de smallegangheftruck kan uw opslagruimte maximaal benut worden, u kan namelijk meer opslagen op dezelfde oppervlakte. Deze nieuwe generatie heftrucks zijn uitgerust met geavanceerde technologieën die de Aisle-Master smallegangheftruck onderscheidt van de klassieke reachtruck.

Stijging van uw opslagcapaciteit tot 50%

Bij opslagtekort waren er tot voor kort twee mogelijkheden, ofwel uw gebouwen uitbreiden ofwel verhuizen. Echter, de Aisle-Master smallegangheftruck biedt een derde, betere, oplossing.

Door uw rekken configuratie te optimaliseren en uw gangbreedtes te beperken tot slecht 1,6 m, kan u tot 50% meer opslagen op dezelfde oppervlakte.

Vergelijking tussen een counterbalance truck, een reachtruck en een smallegangheftruck

reachtruck vergelijking smalle gang truck

Voordelen smallegangheftruck ten opzichte van de reachtruck

Binnen en buiten gebruik

De Aisle-Master smallegangheftruck kan op elk type terrein werken, zowel binnen als buiten. Hierdoor heeft u geen nood meer aan een reachtruck of een counterbalance truck. In tegenstelling tot de reachtruck die beschikt over kleine banden met een kleine bodemvrijheid, rijdt u met de grote rubber banden van de smallegangheftruck in alle comfort naar buiten om de vrachtwagen te laden of te lossen, ook als is het buitenterrein semi-ruw terrein. U bespaart tijd en geld wanneer u maar één heftruck nodig heeft om van vrachtwagen naar magazijn te rijden, zonder een andere heftruck nodig te hebben die het werk buiten doet.

reach truck alternatief
Ergonomisch en gebruiksvriendelijk

In tegenstelling tot de klassieke reachtruck waarbij het zicht van de bestuurder belemmerd wordt door de mast en het reach-mechanisme, heeft de bestuurder van de Aisle-Master smallegangheftruck een zijdelings zicht op de goederen. Doordat de bestuurder een goed zicht heeft vanuit de cabine en niet naar buiten hoeft te leunen om zijn handelingen en de lading goed te zien, zoals bij een reachtruck, kan de bestuurder een ergonomische positie aanhouden. Bovendien wordt schade aan de goederen geminimaliseerd. Mede door het zijaanzicht op de lading, is het gemakkelijker om te leren rijden met de Aisle Master dan met een gewone reachtruck.

Lage onderhoudskost

Een goed onderhouden heftruck gaat lang mee. Echter, deze onderhoudskost is sterk afhankelijk van het aantal bewegende onderdelen. In tegenstelling tot de reachtruck zijn de aantal bewegende onderdelen bij de Aisle-Master smallegangheftruck beperkt waardoor de kosten en de slijtage beperkt blijven.

Gangbreedte

Zoals de afbeelding hierboven die de vergelijking toont tussen een counterbalancetruck, een reachtruck en een smallegangheftruckwaar, reeds duidelijk maakte, kan de Aisle-Master in een smallere gangbreedte werken dan reachtruck. Waar de reachtruck een gangbreedte van min. 3 meter, kan de Aisle-Master al in gangen vanaf 1,6 meter breed werken. Bovendien beschikt de Aisle-Master niet over een reach-mechanisme zoals bij de reachtruck, waardoor werken met de smallegangheftruck sneller gaat dan met de reachtruck.

NIEUW: AISLE MASTER ORDER PICKER.
KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE.

De elektrische, stand-on AME-OP combineert de voordelen van een smallegangheftruck met deze van een orderpicker voor veelzijdig gebruik in magazijntoepassingen. Dankzij dit toestel is magazijnoptimalisatie mogelijk én wordt orderpicking eenvoudiger.

Lees hier het volledige persbericht.

Aisle Master Order Picker