Mabo-Lifting

Aanbod

4-weg heftruck Combi CB

Compacte combinatie van heftruck en zijlader

De 4-weg heftruck Combi-CB is de kleinste all-round heftruck van Combilift. Het is een innovatief concept die de functies van de zijlader, reachtruck en de voorlader combineert. Hierdoor is hij inzetbaar bij bedrijven die zowel langgoed doen als gepalletiseerde goederen. Door zijn compacte afmetingen (1,5m x 1,5m) is de Combi-CB ideaal om in kleine ruimtes te werken, in smalle gangen en door poorten te rijden of zelfs om containers te laden en lossen.

1 toestel voor binnen én buiten

Dit 2-in-1 concept kan eveneens zowel binnen als buiten werken, alsook op oneffen terrein. Het eenvoudige ontwerp en een minimum aan gevoelige elektronica betekent dat de Combi-CB gemakkelijk te onderhouden is en ervoor zorgt dat de tijdwinst optimaal is.

Maximale productiviteit, maximale veiligheid

Door zijn compact- en veelzijdigheid zorgt deze multi-directionele heftruck voor maximale productiviteitswinst. De initiële investering wordt snel terugverdiend door aanzienlijke besparingen op operationele kosten. Zo elimineert hij bijvoorbeeld de nood aan twee heftrucks, één voor binnen, en één voor buiten.

Combilift draagt veiligheid en ergonomie hoog in het vaandel. Het zicht van de bestuurder wordt gemaximaliseerd door de centrale en hoge zitpositie. De veiligheid wordt gegarandeerd door een stevige cabine die de bestuurder beschermt tegen vallend materiaal. Verder zijn de bedieningselementen ergonomisch geplaatst voor maximaal comfort en is de stoel voorzien van vering en is volledig verstelbaar.

  • Capaciteiten van 2.500 tot 4.000 kg
  • Diesel, LPG of elektrisch
  • Standaard uitgerust met side-shift
Voordelen van de Combi-CB?
  • Compacte all-round heftruck
  • Multidirectioneel
  • Binnen én buiten inzetbaar
[vc_gallery type=”image_grid” images=”371,370,232,375,374,372″]