Mabo-Lifting

Mabo Academy

Bij Mabo Academy kan u terecht voor uw heftruckbewijs alsook voor andere opleidingen rond logistiek

Cursus: Mabo helpt u aan het verplichte heftruckbewijs, in 1 dag

Wettelijk gezien moet iedereen die een heftruck bestuurt over de nodige kennis beschikken om het toestel veilig en correct te besturen. In onze Mabo Academy kan u terecht om in één dag uw heftruckbewijs te behalen.

De cursus bestaat uit een gedeelte theorie en een gedeelte praktijk (incl. cursus en examen). U leert uw toestel (heftruck/zijlader/ smallegangheftruck/meeneemheftruck/straddle carrier/…) op een veilige en correcte manier te besturen. Deze cursus kan gevolgd worden door zowel mensen met én zonder ervaring.

Mabo Academy

Cursus: efficiënte logistiek en magazijnoptimalisatie

Als marktleider in ‘space saving & efficiency improving logistic solutions’, zijn wij expert op vlak van efficiënte logistiek en magazijnoptimalisatie. In deze cursus leren we hoe u uw logistiek beter kan indelen om nog meer uit uw bedrijf te halen. Vaak zijn dure investeringen zoals bijvoorbeeld de bouw van een nieuw magazijn te vermijden door de huidige opstelling van uw bedrijf te herbekijken en beter in te delen.

We leren u hoe een magazijn beter beheerd kan worden en hoe dit gerealiseerd kan worden. We zorgen dat onze cursisten niet alleen kennis hebben van concepten zoals onder andere ABC logistics, slow/fast moving goods, LIFO/FIFO,… maar er ook mee aan de slag kunnen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.