Mabo-Lifting

Aanbod

Mini-heftruck

Veelzijdig alternatief voor de heftruck

De mini-heftrucks van Combilift bieden een veilig en economische oplossing voor het werken in krappe ruimtes zonder gebruik te moeten maken van een heftruck of zijlader. De toestellen zijn uitgerust met tal van gebruiksvriendelijke functies. Ze hebben een capaciteit tot 1500 kg en kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden.

Met de gepatenteerde roterende bedieningspanneel neemt u als bediener van de mini-heftruck steeds de meest veilige positie in. Door naast het toestel te staan in plaats van achter het toestel heeft u een uitstekend zicht en bespaart u plaats in de gang. Op die manier werkt u met elk type lading – van gepalletiseerde goederen tot lange lasten – op een veilige en efficiënte manier.

[vc_message]Wist u dat: voor het gebruik van de mini-heftrucks hoeft u geen heftruckbewijs te hebben.[/vc_message]

De Combi-WR serie, ook wel Walkie Reach genoemd, behoort tot de reeks mini-heftrucks van Combilift.

Deze mini-heftruck heeft een hefcapaciteit van 1450 kg en werkt dankzij zijn compact design en de schaarreach in smalle gangpaden van slechts 2,1 m. Het is de eerste mini-heftruck waarbij de persoon die het toestel bedient naast het toestel staat in plaats van achter het toestel. In smalle gangen is dit een veiligere manier. Het toestel is zo gebouwd dat de bediening ervan eenvoudig is. Het achterwiel wordt door een druk op de knop gedraaid zodat het wiel parallel komt te staan met het toestel waardoor de bestuurder veilig naast de machine kan blijven staan. Dit zorgt voor een betere zichtbaarheid op de goederen en beperkt de kans op ongevallen of schade aan de goederen. De bestuuringsarm is voorzien van een scherm en de  elektronische stuurbekrachtiging en finger tip bediening zorgen voor een nauwkeurige en soepele bediening.

De Combi-4WR kan, in tegenstelling tot de Combi-WR, ook zijdelings rijden. Voor bedrijven die zowel gepalletiseerde goederen als lange ladingen hebben is de Combi-4WR een meerwaarde. Zijn innovatie functies en moeiteloze bediening in veeleisende omgevingen maken het hanteren van goederen kinderspel.

Deze mini-heftrucks wonnen zowel de prestigieuze FLTA Award voor ergonomie, alsook de Red Dot Award voor design.

De Compi-PPT (Powered Pallet Truck) is een mini-heftruck voor het grote werk. Met een capaciteit van 3 tot 16 ton en volledig 4-wiel elektrisch aangedreven, kan u met de zwaarste lasten overweg. Net zoals de andere mini-heftrucks wordt ook de Combi-PPT bediend door de roterende bedieningsarm waardoor de bestuurder naast het toestel staat in plaats van achter het toestel. het zicht op de goederen en de omgeving is hierdoor niet alleen beter, het risico op accidenten in smalle gangen is beduidend lager en schade aan de goederen wordt op deze manier ook vermeden.

Wanneer er grote afstanden moeten gedaan worden biedt het opvouwbaar platform wel een extra comfort voor de bestuurder. Dankzij de stuurbekrachtiging, de dubbele achterwielaandrijving en de AC-motortechnologie rijdt deze mini-heftruck vlot, zelfs met zware lasten. Dankzij zijn wendbaarheid gaat het manoeuvreren gemakkelijk, ook in nauwe plaatsen.

De Combi-CS is een elektrische counterbalance stapelaar. Net zoals de andere mini-heftrucks wordt de Combi-CS ook bediend met de rotende bedieningsarm voor een optimale veiligheid en zichtbaarheid. Bovendien is de Combi-CS ook speciaal ontworpen om in smalle gangen te kunnen werken.

De EGH-series van Votex Bison zijn een breed assortiment mini-heftrucks met een capaciteit van 5 tot 40 ton. Het ontwerp is altijd modulair gebouwd maar wel specifiek aan de klantvraag wanneer het gaat over massa, capaciteit en structuur.