Mabo-Lifting

Aanbod

Combi-MR4

De Combi-MR4 is een uiterst wendbare, multidirectionele vorkheftruck, die is uitgerust met de unieke Dynamic 360-stuurinrichting. Deze maakt het mogelijk om tijdens het rijden van rijrichting te veranderen en biedt een exceptionele flexibiliteit en bewegingsvrijheid rond hindernissen en bij beperkte ruimte. Bovendien is dit toestel geschikt voor in- en outdoor.

Combi-MR4
Dynamische 360° besturing

Deze vierwiel, multidirectionele reachtruck is uitgerust met de nieuwe ‘Dynamic 360 Steering’ . Deze innovatieve besturing zorgt voor een unieke rotatie op elk wiel, waardoor de truck tijdens het rijden probleemloos zijn rijrichting kan wijzigen. Dit toestel staat garant voor een snelle bediening, uitzonderlijk wendbaarheid én is de logistieke oplossing om het maximale uit uw opslagdepot te halen.

Veiligheid

De nieuwe Combi-MR4 is ook ergonomisch een winnaar! Het goede zicht op de lading vanuit de bestuurderscabine, de multifunctionele bedieningsjoystick, AC-elektrische stuurbekrachtiging en de hydraulische mastfuncties dragen allemaal bij tot het realiseren van een soepele rit en een ongecompliceerde bediening.

Combi-MR4
Kenmerken
  • Hefvermogens van 2.500 tot 4.000 kg
  • Multidirectioneel (Dynamic 360 Steering)
  • AC elektrische besturing en motortechnologie
  • Geïntegreerde hydraulische vorkversteller