Mabo-Lifting

Aanbod

AGV – Automated Guided Vehicle

Voor meer informatie omtrent ons aanbod automatisatie, zie: www.mabo-agv.com

In de huidige logistieke wereld is automatisatie niet meer weg te denken. Daarom ontwikkelt en produceert Mabo Engineering & Automation, onderdeel van Mabo BeNeLux,  AGV’s (Automated Guided Vehicles) volledig in eigen beheer. Naast enkele standaard toestellen zoals de Transporter, de Charger en de Tugger, levert Mabo E&A ook op maat gemaakte oplossingen. Het team van ingenieurs kijkt samen met de klant naar de nood en de omgeving en ontwikkeld een optimale oplossing. Aangezien zowel het design en de productie volledig onder eigen beheer valt, kan er voor elke uitdaging een oplossing gevonden worden.

Voordelen van automatisatie

  • optimalisatie magazijn: optimale benutting van het magazijn en inzicht in de goederenstroom
  • meer veiligheid en eliminatie van beschadiging aan goederen: aan de hand van o.a. sensoren wordt de omgeving bewaakt en worden botsingen en ongelukken vermeden.
  • concurrentieel vermogen opdrijven: werkt 24/24 en 7/7
  • energie besparing: besparing op energie doordat de AGV de optimale route volgt
  • verminderen herstellingen machines en levensduur verlengen: het werk van de AGV wordt sterk gecontroleerd waardoor slijtage en te zware belasting worden vermeden

Ons aanbod:

Mabo Palletmover

De Mabo Palletmover is een automatische stapelaar. Hij verzet verschillende type goederen, bijvoorbeeld een pallet, maar ook dozen, rollen, vaten, kleine containers,.. op de meest efficiënte wijze.

AGV stacker

Mabo CB

De counter balance AGV is een flexibel toestel met een hefcapaciteit tot 3 m en een hefcapaciteit tot 1.200 kg. Zoals alle Mabo AGV’s is een 360° veiligheid gegarandeerd waarbij verschillende navigatie tools over de route van het toestel waken. Dit compact en manoeuvreerbare toestel is voorzien van een lithium batterij die automatisch geladen wordt.

Mabo Transporter

De Mabo Transporter is een AGV ontwikkelt voor high capacity vervoer. Deze AGV kan tot 12 palletten simultaan vervoeren. De toestellen zijn voorzien van rollenbanen of ketting conveyors om de te vervoeren goederen op- en af te zetten. Zo zijn ze compatibel met elke omgeving.

Automated guided vehicle

Mabo Sideloader

AGV sideloader

Efficiënt en veilig lange ladingen verplaatsen doet u best met een zijlader. De Mabo Sideloader is een AGV zijlader met een robuurste vierwegsturing. Dankzij de Mabo Sideloader kan u enorm veel plaats besparen én worden uw lange ladingen op een veilig en de meest efficiënte manier verplaatst en opgeslagen.

Mabo VNA

VNA AGV

Voor de smalste gangen is er de Mabo VNA, die in zeer smalle gangen werkt. Met een hefhoogte tot 15 m en een capaciteit tot 2 ton, kan ook deze AGV uitgerust worden met de 4-weg functionaliteit.

Mabo Mini

Om lichte goederen via de meest efficiënte route tussen verschillende plaatsen te vervoeren kan u beroep doen op de Mabo Mini. Dit compacte toestel kan uitgerust worden aan uw specifieke noden, bijvoorbeeld het nemen van een lift, door deuren, in nauwe gangen, …

AGV

Testing

Al onze Automed Guided Vehicles worden uitvoerig getest.