Mabo-Lifting

Meerweg zijlader

Combilift C-serie

Veelzijdige zijlader

De Combilift C-serie combineert de functies van de counterbalance heftruck, de smalle gang truck én de zijlader in één toestel. Hierdoor, en door het feit dat de Combilift C-serie zowel binnen als buiten ingezet kan worden, elimineert u de nood aan meerdere heftrucks. Doordat u uw fleet beperkt kan houden zal uw operationele kost dalen.

zijlader Mabo BeNeLux

Elke Combilift C-serie kan in meerdere rijrichtingen rijden: frontaal, zijdelings en carrousel. Het verplaatsen van lang materiaal gaat hierdoor efficiënter, sneller en veiliger, ook wanneer u door smalle doorgangen of poorten moet rijden. Doordat deze meerweg zijladers bijgevolg ook in smallere gangen kunnen rijden dan bijvoorbeeld de reachtruck of de counterbalance truck, kan er meer opgeslagen worden op dezelfde oppervlakte.

Voor een veilig transport kunnen lange ladingen rusten op het daarvoor voorziene platform. Het lage zwaartepunt van het platform zorgt dan weer voor een optimale stabiliteit. Dankzij het 3-wiel concept is de C-serie uiterst wendbaar. Elk type is beschikbaar is diesel, LPG of elektrisch. Door het gebruik van standaard componenten en door gevoelige elektronica tot een minimum te beperken, wordt onderhoud vereenvoudigd en de levensduur verlengt.

  • Capaciteiten van 2.500 tot 25.000 kg
  • Hefhoogtes van 4 tot 12 meter
  • Elektrisch, diesel, LPG

Voordelen van de Combilift zijlader C-serie?

  • Steun platform
  • Grote wendbaarheid, kleine draaicirkel
  • Binnen én buiten
  • Rijden in smalle gangen

Nieuw: Combilift C5000XLE

De Combilift C5000XLE is dankzij zijn hoge bodemvrijheid en grote banden uiterst geschikt voor ruwe terreinen. De grote cabine maakt het voor de chauffeur extra comfortabel. Deze 5 ton multidirectionele – elektrische – zijlader wordt veelzijdig ingezet in verschillende industrieën omdat hij, naast zijn emissievrije capaciteiten, ook veel kracht heeft.