Mabo-Lifting

Aanbod

Meerweg zijlader

Combilift meerweg zijladers zijn heftrucks die de voordelen van een counterbalanced heftruck,  zijlader en very narrow aisle truck (VNA) combineren in één toestel.  De meerweg zijladers rijden in meerdere rijrichtingen waardoor lange en zware ladingen efficiënt verplaatst en opgeslagen kunnen worden.

Doordat men met lange ladingen zijdelings kan rijden, kunnen rekken dichter bij elkaar geplaatst worden en kan er meer opgeslagen worden op dezelfde oppervlakte.

vergelijking zijlader - heftruck

Bekijk hier onze verschillende modellen

Uniek 3-wiel concept

Dankzij het uniek 3-wiel concept zijn de Combilift machines uiterst wendbaar en hebben ze een optimale stabiliteit met maximaal vloercontact en tractie. Combilift draagt veiligheid, gebruiksgemak en ergonomie hoog in het vaandel. Bovendien is de bediening van een zijlader gelijkaardig aan de gewone heftruck.

Alle meerweg zijladers van Combilift kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden. Hierdoor elimineert u de nood aan een additionele heftruck om het werk buiten te doen.

Combilift goes green – specialist in elektrische zijladers

Combilift is specialist in elektrische zijladers. Ze zijn niet alleen stil, ze zijn ook beter voor het milieu. Door de lage uitstoot zijn ze een goede keuze wanneer er vaak gewerkt wordt in gesloten ruimtes. Zoals alle toestellen van Combilift, kunnen ook zij zowel binnen als buiten ingezet worden.

Na 15 jaar innovatie zijn onze elektrisch zijladers voorzien van de modernste technologieën en de meest ergonomische uitvoering. Naast het milieuvriendelijke karakter van de toestellen zijn ze bovendien ook stil en kunnen ze binnen én buiten worden ingezet.

elektrische zijlader

Ierse fabrikant

Sinds de oprichting in 1998 is Combilift gevestigd in het Ierse Monaghan en de marktleider op vlak van zijladers. Met een dosis kennis, ervaring en de vraag vanuit de markt is er een kwalitatief hoogwaardige zijlader ontwikkeld voor het transport en de opslag van lange en lastige ladingen in beperkte ruimtes. Naast de zijlader, is Combilift eveneens producent van de Aisle-Master smallegangheftruck en van de Straddle Carrier.

In 2016 opende Combilift hun nieuwe fabriek met een oppervlakte van 46.000 m2. Hierdoor kunnen er 15.000 heftrucks per jaar geproduceerd worden.

combilift zijlader