YourSurprise haalt het maximale uit zijn opslagruimte

Aislemaster YourSurprise

Hoe? Door te kiezen voor de Aislemaster smallegangheftrucks van Mabo BeNelux. Met de bouw van een nieuwe hoofdvestiging in Zierikzee, die maar liefst driemaal zo groot is als hun vorige onderkomen, waren ze op zoek naar heftrucks die het optimale uit hun magazijn zou halen en de goederen zo efficiënt mogelijk zouden opslaan. Zo kwamen ze bij Mabo BeNeLux – exclusief importeur van Aislemaster – terecht.

Dé sleutel tot opslagoptimalisatie

In tegenstelling tot de klassieke heftruck – die een gangbreedte van minimaal 3 meter vereist – is de Aislemaster smallegangheftruck – dankzij zijn unieke ‘draaimast’-concept – al inzetbaar in gangbreedtes vanaf 1,6 meter. Hierdoor kan YourSurprise de breedte van zijn gangpaden beperken, maar ook meer stellingen plaatsen. “Dankzij de Aislemasters halen wij het maximale uit onze opslagcapaciteit, waardoor dit magazijn mee kan groeien met YourSurprise.” aldus Gerbrand Verton, eigenaar van YourSurprise.

Vergelijking Aislemaster

Eén toestel voor alle intralogistiek

Door voor Aislemasters te kiezen, kiest YourSurprise voor toestellen die geschikt zijn voor alle interne transportbewegingen én voor orderpicking. “Met de aankoop van deze smallegangheftrucks verhogen we onze productiviteit, elimineren we tijdrovende, dubbele handelingen én ‘truck to rack’-werkzaamheden worden aanzienlijk versneld.” aldus een enthousiaste Verton. “Terwijl de klassieke heftrucks, reachtrucks en VNA-trucks beperkt zijn in hun mogelijkheden, kunnen de Aislemasters van Mabo BeNeLux ons wél het volledige pakket bieden.”

Het inzetten van smallegangheftrucks in een magazijn vergroot de opslagcapaciteit maar vermindert ook de gangpaddiepte én ze zijn zuiniger dan de conventionele heftrucks. Door hun inzetbaarheid in smalle(re) gangen, kan er meer worden opgeslagen én de af te leggen afstanden worden kleiner. Gevolg? Het verbruik van de Aislemaster ligt een pak lager.

Veilig en gebruiksvriendelijk

“Met onze keuze voor de Aislemaster smallegangheftrucks streven we niet enkel naar maximale opslagcapaciteit maar ook naar verhoogde veiligheid.” merkt Gerbrand Verton terecht op. “Doordat onze werknemers schuin op de pallet kijken bij de belangrijkste handelingen, heeft hij of zij altijd een goed zicht op hoe de pallet in de stelling wordt geplaatst. Bovendien is de Aislemaster smallegangheftruck makkelijk en ergonomisch te besturen.”

Kortom, de Aislemaster smallegangheftrucks zijn de allerbeste oplossing voor een efficiënter logistiek beheer bij YourSurprise zonder aan veiligheid en gebruiksvriendelijkheid te moeten inboeten!

Voor meer info: Aisle-Master smallegangheftruck