Mabo Logistics Day 2022: hét intralogistiek evenement

Hét intralogistiek evenement in Vianen. Op 13 oktober 2022 vindt de 3de editie van Mabo Logistics Day plaats in onze nieuwe vestiging te Vianen (NL). Benieuwd hoe jij jouw magazijn kan optimaliseren voor een meer efficiënte logistiek? Schrijf je nu in!

Maak kennis met de partners

Mabo Group is gegroeid uit Mabo Lifting dat ondertussen al 36 jaar bestaat. Mabo Lifting staat in de BeNeLux bekend voor zijn space saving en efficiency improving solutions in de logistiek. Uit deze gedachtegang is Mabo E&A ontstaan, producent van AGV’s.
Mabo BeNeLux

Mabo BeNeLux is exclusief importeur van Combilift en Baumann zijladers, Aisle-Master smallegangheftrucks, Combilift Straddle Carriers en Innolift meeneemstapelaars. Wij bieden plaatsbesparende en efficiëntie verhogende logistieke oplossingen aan. Dankzij het vertrouwen van meer dan 20 000 klanten zijn wij dé referentie in de Benelux.

Onze ervaren experts zoeken samen met u naar de allerbeste oplossing voor uw logistiek beheer. Met onze nationale servicedekking garanderen wij een optimale after-sales service.

Mabo Logistics Day BeNeLux
Mabo E&A

Mabo E&A is een onderdeel van Mabo Group die opgericht is in 1986. We zijn een familiale onderneming die doet aan volledige warehouse automatisatie. Mabo is expert in het ontwerpen en produceren van AGV’s waar de focus ligt op efficiëntie en veiligheid. We bieden zowel standaard als op maat gemaakte oplossingen.

Mabo E&A investeert sterk in R&D om steeds state-of-the-art AGV systemen te produceren. Door deze kennis in huis te halen kunnen we steeds het juiste advies geven. Al onze techniekers zijn ook in-house en kennen onze systemen, wat zorgt voor een uitstekende en persoonlijke service.

Mabo Logistics Day Mabo E&A
Tallpack

Als specialist in (eind-)verpakkingen is Tallpack in staat een omgeving te creëren waarin u geen omkijken meer heeft naar uw verpakkingsinstallatie. Daardoor kunt u uw eigen product de volledige aandacht geven en de concurrentie voorblijven.

Ons doel is u te helpen winstgevender en productiever te worden. Tallpack is één van de belangrijkste leveranciers op het gebied van intern transport, pallettransport, pallethandling en eindverpakkingssystemen. Door het in de markt staan en het ontwerpen van eigen oplossingen biedt Tallpack altijd de beste producten tegen de beste prijs.

Tallpack uw specialist in eindverpakkingssystemen.

Mabo Logistics Day partner Tallpack
Flexbarrier

FlexBarrier is uw rechterhand, adviseur en uitvoerder voor een veilige werkomgeving.

Wij zijn importeur, distributeur, adviseur en installateur op het gebied van kunststof aanrijdbeveiliging. Onze producten zijn speciaal gemaakt voor organisaties waar de bescherming van personeel, apparatuur en de werkomgeving van groot belang is. Onze producten zijn met name te vinden in magazijnen/distributiecentra en productiehallen/fabrieken.

Mabo Logistics Day partner Flexbarrier, hét intralogistiek evenement