Mabo-Lifting

Knikheftruck

Knikheftruck Aisle-Master, alternatief voor de reachtruck

De Aisle-Master knikheftrucks bieden een oplossing wanneer opslagruimte beperkt wordt. Aangezien ruimte duur is, is het noodzakelijk om de huidige opslagplaats zo optimaal mogelijk te benutten en zoveel mogelijk op te slaan op dezelfde oppervlakte. De Aisle-Master knikheftruck is een smalle gangen truck die kan werken in gangen vanaf 1,6 m breed. Hierdoor kunnen rekken dichter bij elkaar geplaatst worden en kan er bijgevolg tot 50% meer opgeslagen worden op dezelfde oppervlakte. Deze vorm van magazijnoptimalisatie kan met traditionele heftrucks of reachtrucks niet gerealiseerd worden.

magazijnoptimalisatie

Voordelen van de Aisle-Master

  • Werken in gangen vanaf 1,6m breed

De Aisle-Master knikheftrucks hebben als unieke feature dat de hefmast aan een rotatiepunt is vastgemaakt. Hierdoor is het mogelijk om in zeer smalle gangen te werken.

  • Hefhoogtes van 4 tot 15 meter

Om uw magazijnoppervlakte ten volle te benutten, heeft de knikheftruck een hefhoogte tot 15 meter hoog.

  • Plaatsbesparend

Aangezien de aislemaster in smalle gangen vanaf 1,6 m kan werken, wordt er een magazijnoptimalisatie gerealiseerd tot 50%.

  • Binnen en buiten gebruik

Dankzij de grote rubberwielen en de bodemvrijheid van de knikheftruck kunnen deze smalle gangen heftrucks, in tegenstelling tot reachtrucks, zonder problemen binnen en buiten werken. Zo kan men van vrachtwagen tot magazijn rijden zonder dat men behoefte heeft aan een andere heftruck. Dit bespaart tijd én investeringskosten.

  • Geen nood aan dure railgeleiding

Om met de Aisle-Master kniktruck te werken is het niet nodig om railgeleiding te installeren. Bovendien moet er ook geen aanpassing aan de ondergrond gedaan worden. Dit maakt dat de kostprijs voor uw magazijnoptimalisatie beduidend lager zal liggen.

  • Ergonomisch en veilig

Ergonomie was zeer belangrijk tijdens het ontwerp van de knikheftruck. Men heeft dan ook een uitstekend zicht vanuit de cabine, namelijk een diagonaal zicht op de goederen. Door dit goede zicht kan schade aan goederen, het toestel of de omgeving aanzienlijk verlaagd worden.

  • Gebruiksvriendelijk

Werken met de Aisle-Master knikheftruck is zeer gebruiksvriendelijk. Enkele uren opleiding voldoen om vlot met het toestel te kunnen werken.

  • Diesel, LPG of elektrisch

De knikheftruck kan uitgevoerd worden in diesel, LPG of elektrisch.