Mini-heftruck voor exclusieve jachtbouwer

De mini-heftrucks van Combilift – Combi-WR, WR4, CS en PPT – winnen aan populariteit! Zo leverde Mabo BeNeLux onlangs een WR4 af bij een exclusieve jachtbouwer (NL). Maar wat maakt de mini-heftrucks zo bijzonder?

Mini-heftrucks

Ze bieden een veilige en economische oplossing voor het werken in krappe ruimtes, zonder gebruik te moeten maken van een heftruck, reachtruck of zijlader.

Deze klant koos voor de elektrische Combi-WR4, met zijn compacte design en schaarreach hét geknipte toestel voor zowel lange als gepalletiseerde goederen. Zo kan de WR4 als zijlader mee de goederenlift in (links) om zo op de juiste afdeling te komen! Alle drie mini-heftrucks hebben een roterende, multidirectionele bedieningsarm voor een optimale veiligheid en zichtbaarheid. Zo is er geen ‘crush zone’ achter het toestel, en heeft de bestuurder ten allen tijde een goed zicht op de lading. Nog een bijkomende voordeel is dat de bestuurder niet in het bezit hoeft te zijn van een heftruckbewijs om met het toestel te kunnen en mogen werken.

Kortom, dankzij hun innovatieve functies én eenvoudige bediening in veeleisende toepassingen is ‘material handling’ met de mini-heftrucks bijna kinderspel!