Meerweg zijlader

Votex Bison zijladers

Het gamma van Votex Bison bestaat uit verschillende type zijladers:

De Compact, de naam zegt het al, vormt de compacte range binnen het programma elektrische 4-weg zijladers van Votex Bison. Met zijn laag platform, gunstige afmetingen en sterke 80V AC aandrijving is hij geschikt voor lasten tot 3 ton.

De Traffic vormt de mid-range onder de elektrische 4-weg zijladers van Votex Bison. Met zijn middelhoog platform en sterke 80V AC aandrijving is hij geschikt voor lasten tot 6 ton.

De Allround is zeer flexibel en de alleskunner binnen het gamma van de elektrische 4-weg zijladers van Votex Bison. Met zijn grote bodemvrijheid is hij perfect inzetbaar op oneffen terrein. Dankzij de sterke 80V AC aandrijving is de Allround geschikt voor lasten tot 7 ton.

De A en AA heeft een robuust U-vormig chassis.

De A heeft 2 grote AC wielnaaf- motoren en de AA heeft 4 staande AC aandrijfmotoren.

Beiden hebben ze twee paar draaibare tandemwielen als lastwielen. Een automatische niveaucontrole op de tandemwielen zorgt voor perfect bodemcontact, ook op een oneffen ondergrond. Dit hydraulische systeem zorgt voor de vering en optimaal comfortabel rijgedrag terwijl overmatig slijtage aan de banden wordt voorkomen.

Stempede is ontwikkeld voor alle sectoren waar outdoor kan gewerkt worden. Deze elektrische 4-weg zijlader is ontworpen in samenwerking met onze klanten van Votex Bison. De krachtige onderhoudsvrije 80V AC aandrijving in combinatie met grote rubberen wielen en bodemvrijheid, maakt deze serie geschikt voor toepassingen waar anderen afhaken.